Google My Business

Google My Business er et værktøj til at styre din virksomhedsprofil på Google. Din virksomhedsprofil er ofte det første kunderne ser, når de søger efter lokale virksomheder via Google, Google Maps, YouTube eller Google+. Din virksomhedsprofil skal indeholde alle relevante kontaktoplysninger om din virksomhed, så kunderne nemmere og hurtigere kan finde dig. Google My Business er et yderst brugbart værktøj til lokal markedsføring. Det giver dig mulighed for at kommunikere direkte med kunderne ved at svare på spørgsmål, anmeldelser eller informere kunderne om eventuelle ændringer.  

Hvordan vi arbejder med Google My Business

Ligesom ved SEO så er der her en algoritme til at rangere din virksomhedsprofil, når kunder foretager søgninger. Gennem Google My Business kan der udarbejdes forskellige strategier til at opnå bedre og mere effektfuld SEO. Dine søgeord kan inkorporeres i virksomhedsprofilen, men de kan også indføjes i dine svar på kundernes spørgsmål eller i dine opslag. Din virksomhedsprofil er typisk det første kunderne ser, og derfor er det vigtigt med en god og gennemarbejdet grafisk opsætning, der passer med din hjemmeside samt korrekte oplysninger om din virksomhed.

Ud over øget synlighed for potentielle kunder indsamler Google My Business også key data om dine kunder og deres søgninger. Ved korrekt anvendelse af denne data, kan der skabes et mere klart billede af forbrugernes adfærd relateret til din forretning, og derved være en slagkraftig tilgang til din generelle SEO på Google.

Vi hjælper dig blandt andet med:
– Opsætning af Google My Business profil – både grafik og tekst
– Sikre tilsvarende grafik mellem din virksomhedsprofil og hjemmeside
– Kalibrering til alle enheder (computer, tablet og smartphone)
– Analysering af den indsamlede data fra Google My Business

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælper dig, så kontakt os eller udfyld kontakt formularen nedenfor.

Større genkendelighed
af din virksomhedsprofil

Bedre kendskab
til dine forbrugere

Andreas

Digital Project Manager

Telefon

+ 45 70 22 18 70

E-mail

an@fldigital.dk