Google Ads

Under Googles søgeresultater vises først Google Ads, hvorefter de organiske søgeresultater bliver vist. Google Ads er Googles pay-per-click (PPC) annonceringsplatform og virksomhedernes vej til annoncering på Google. Ved Google Ads betaler man kun for de klik, som viderefører potentielle kunder til ens hjemmeside.

Google Ads er et effektivt værktøj til markedsføring, hvor dine annoncer kun bliver vist på de søgeord, du som annoncør har valgt. Med det rigtige setup kan du med stor effektivitet ramme den mest relevante målgruppe for dig, og dermed kun betale for den markedsføring, som netop rammer din ønskede målgruppe. Google rangerer dine annoncer efter, hvor meget du betaler for den pågældende annonce, samt i hvor høj grad søgeordet stemmer overens med din hjemmeside, og hvor mange der klikker på annoncen. For at omsætte dit marketingsbudget til uvurderlige resultater er det vigtigt at have disse elementer på plads.

Hvordan vi arbejder med Google Ads

Gennem Google Ads er der rig mulighed for løbende at optimere og tilpasse annoncen ud fra den data og respons, der modtages. Det er vigtigt gennemgående at analysere dine annoncer, så du får det størst mulige udbytte af dit budget. Det kan være, at dit budget skal justeres, at klikprisen er for dyr eller selve søgeordene skal optimeres. Derudover er det også vigtigt, at selve hjemmesiden er sat op korrekt, så du opnår den bedst mulige konvertering af de kunder, der besøger din hjemmeside.

Vi hjælper dig blandt andet med:
– Omfattende søgeordsanalyse
– Opsætning af annoncer samt udvikling af strategi for Google Ads
– Løbende analysering af data med henblik på optimering af annoncerne
– Gennemgang af hjemmeside for at sikre optimal konvertering af potentielle kunder.

Hos FL Digital har vi mange års erfaring med indsigt i forbrugernes adfærd på Google, herunder hvordan folk formulerer sine søgninger og hvilke tekster, der fanger kundernes interesse. Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig yderligere, så kontakt os eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

Kunden i
fokus

Høj rangering
på Google

Løbende
optimering

Andreas

Digital Project Manager

Telefon

+ 45 70 22 18 70

E-mail

an@fldigital.dk