SEO-Optimering

Hvorfor er et godt SEO-setup vigtigt? Med SEO bliver du mere synlig for dine kunder uden at betale for trafikken pr. klik. Derved sikrer et godt SEO-setup en masse trafik til din forretning uden yderligere omkostninger.

SEO står for søgemaskineoptimering og er et værktøj, der bruges til at optimere din hjemmeside eller webshops placering på diverse søgemaskiner. Med en bedre placering på søgemaskinerne øger du din chance for at få nye kunder i butikken. SEO er et værktøj, der løbende ændres og tilpasses i takt med at nye teknologier udvikles. Det betyder, at der findes en lang række teknikker og praksisser, man kan tage i brug for at optimere ens placering mærkbart og med stor gevinst.

Hvordan arbejder vi med SEO?

Hos FL Digital holder vi os hele tiden opdateret og tilegner os ny og vigtig viden om SEO. Inden for SEO findes der ikke en standardløsning, der passer til alle hjemmesider og virksomheder. Derfor er det centrale for os at finde frem til hver enkelt kundes konkrete behov og situation, hvorudfra vi udarbejder en kundetilpasset SEO-strategi. Ved at udvikle en effektiv SEO-strategi med de rigtige tiltag hjælper vi dig med at komme foran konkurrenterne på søgemaskiner, så din forretning kan vækste hurtigst og mest muligt.

Vi hjælper dig blandt andet med:
– Udvikling af kundetilpasset og optimal SEO-strategi baseret på dine mål og behov.
– Søgeords- og markedsanalyse
– Løbende udvikling og optimering
– Rapportering
– Hjælp til opsætning og forståelse af Google Analytics samt Google Webmaster Tools.
– Udarbejdning af kampagner

Disse er blot nogle af de aspekter af SEO, som vi hjælper dig med. Vi er bevidst om, at hver kunde har forskellige ønsker og behov. Derfor er tæt dialog med kunden fundamentalt for os, da vi derved sikrer et effektfuldt forløb, der indfrier de ønskede resultater.
Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

Kunden i
fokus

Høj rangering
på Google

Løbende
optimering

Andreas

Digital Project Manager

Telefon

+ 45 70 22 18 70

E-mail

an@fldigital.dk