SoMe Annoncering

SoMe annoncering indebærer annoncekampagner, der kører på de sociale medier for at nå bredere ud til de din målgruppe. De sociale medier bliver en mere og mere integreret del af forbrugernes hverdag og omfavner stort set alle målgrupper. Virksomheders tilstedeværelse og synlighed på de sociale medier er utvivlsomt blevet en nødvendighed.

Med et indgående kendskab til SoMe, er der et utal af muligheder for at komme i kontakt med forbrugerne. Der er mulighed for både at skabe en general genkendelighed af dit brand, men også til meget specifikke målgrupper. De mange muligheder gør samtidig, at du skal være skarp og præcis i din opsætning af annoncekampagner, så du er sikker på at ramme den rigtige målgruppe.

Hvordan vi arbejder med SoMe Annoncering

SoMe-universet er i konstant udvikling, og nye trends blandt forbrugere opstår, mens andre udgår. Hos FL Digital følger vi denne udvikling tæt for hele tiden at holde os opdateret på, hvor de forskellige forbrugere befinder sig, og hvordan de bruger de sociale medier. Vi har gennem mange år hjulpet virksomheder til at ramme de rigtige målgrupper, hvad end det drejer sig om general synlighed, eller markedsføring af specifikke produkter.

Vi hjælper dig med annoncering på:
– Facebook
– Instagram
– TikTok
– LinkedIn
– Pinterest
– Twitter
– Snapchat

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælper dig yderligere, så kontakt os eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

Målrettet
markedsføring

Større synlighed
på sociale medier

Løbende
optimering

Andreas

Digital Project Manager

Telefon

+ 45 70 22 18 70

E-mail

an@fldigital.dk