Historien bag FL Digital

FL Digital er en del af den familieejede virksomhed FL Marketing, der har eksisteret siden 1983. I kraft af sine 40 år som familieejet virksomhed er FL Digital indbegrebet af et troværdigt familieforetagende inden for dansk marketing.

Solidt funderet i Østjylland sidder både 1. 2. og 3. generation under samme tag, hvorfra samarbejdet med kunder på tværs af mange brancher og over hele landet forvaltes. FL Digital er en virksomhed med en unik historie og familietradition. Vi spoler tiden tilbage til 1983, hvor ægteparret og de visionære grundlæggere af FL Reklame, Hans Lauritz Rasmussen og Ninna Rasmussen, havde et ønske om at hjælpe foreninger med at skabe økonomisk vækst og oparbejde værdi for deres medlemmer. Som en naturlig del af udviklingen overtog 2. generation virksomheden i 2001. Vi spoler tiden frem til 2015 hvor endnu en naturlig del af udvikling forekom i kraft af ansættelsen af den første af 3. generationen, nemlig Freddys ældste søn, Mathias. FL Digitals DNA blev derved en generation rigere, og virksomheden tæller i dag 35 ansatte og otte familiemedlemmer fordelt på både 1. 2. og 3. generation.

Hvem er FL Digital?

FL Digital er en sammenslutning af FL Marketing, 2beseen og OnlineAdvision. Denne sammenslutning har skabt et dynamisk samspil af mere end 20 års erfaring inden for online markedsføring og banet vejen for, at vi nu kan tilbyde en bred vifte af services. Vi bestræber os på, at vi skal være din sparringspartner, hvor du kan spørge om alt imellem himmel og jord ift. din forretning, og de udfordringer som du går og kæmper med. I FL Digital arbejder vi på at forløse virksomheders fulde potentiale igennem digital markedsføring.

Vores eksistens bunder i, at vi brænder for at skabe bundsolide resultater for vores samarbejdspartnere, og vi tror på, at vores jyske mentalitet samt vores nære relationer til vores samarbejdspartnere er vejen frem. I FL Digital, mener vi, at du skal have mest muligt ud af dit marketingbudget, og det mener vi, at du opnår, ved at have en relation til dine samarbejdspartnere.

Vores værdier

FL Marketing’s etablerede samarbejde med virksomhedens allerførste kunde, Danske Jernbaners Idræts– og Fritidsforbund, for 40 år siden befinder sig i dag i fuld vigør. Dette bevidner om en urokkelig troværdighed og et stærkt værdigrundlag, der er opbygget over årtier. Fra begyndelsen har foretagendet været en symbiose mellem familie og virksomhed. Dette skildret ved de to ældste børns, Freddy og Lars, dedikation og støtte til det, som forældrene havde sat i værk. Senere gjorde lillesøster Susanne dem følgeskab, og siden 2001 har familiefaren Hans’ ildsjæl levet videre gennem børnene, der i dag driver virksomheden. I FL Digital sætter vi etik og moral øverst på dagsordenen, og vi bestræber os på, at få vores samarbejdspartnere til at føle, at de får noget valuta for deres markedsføringsbudget.

Pålidelig og troværdig

Vores samarbejder er altid 100% gennemsigtige. Det gør sig gældende for alle vores kunder, nye som gamle, store som små.

Vækstrejse for vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder stadig med den kunde som vi startede virksomheden op med i 83′, hvilket siger meget om det firma vi forsøger at være.

Innovativ sparringspartner

Vi forsøger altid at forny os. Ser vi en god idé, så er vi hurtige til at præsentere den for vores samarbejdspartnere, så de i det mindste har muligheden for at tage stilling til om det er noget der kunne fungere hos dem.